Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Evadeee jest płatny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komp był w naprawie więc miałem trochę czasu,to czytałem sobie temat evadeee. Moje pytanie to dlaczego mam płacić ponad 200 zł za evadeee, co jest takiego specjalnego?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

skrypty są darmowe

Wiem że są darmowe ale pytam się z ciekawości,dlaczego BoL każe sobie płacić 200 zł za coś co w L# jest free

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bol ma skrypty płatne bo płatny bol ma te wszystkie biblioteczki i ogółem cały jest lepszą alternatywą do trzepania hajsu, 

L# ma tylko płatny program skrypty free.

Jeżeli chodzi o porównanie evadee l# do bola to bol lepszy lecz reszta skryptow z l# bardziej mi odpowiada.

Ogólem bol jest jest jakiś dziwny.

Opublikowano

W płatne skrypty jest poświęcone więcej pracy, więc Evadeee > L# Evade, czy inne skrypty typu casswhooping. Tak myślę, szczerze to i tak leje na to bo używam cracked :D

Opublikowano

Autor chce zarobić na swoim skrypcie, to zrobił go paid, gdyż ma taką możliwość.

Opublikowano

Ale aż tyle? Serio?

BoL nie jest przezeznaczony dla cebularzy z Polski, którym żal 50€. Dla was to 200 zł, dla cywilizowanych ludzi np. z Holandii czy Niemiec to takie "50 zł".

Opublikowano

BoL nie jest przezeznaczony dla cebularzy z Polski, którym żal 50€. Dla was to 200 zł, dla cywilizowanych ludzi np. z Holandii czy Niemiec to takie "50 zł".

Mniej, bo nawet liczby mają większe.

Zawsze możesz kupić cracka z s-develop.net  za 5 € jak się nic nie zmieniło.

Opublikowano

Bo ekipa bola to skąpe skurwy.syny jak l# zresztą ale na innej zasadzie

skąpe skurwysyny? bo chcą zarobić?

skurwysyny to raczek ci z l#, ograniczenie na gry dzienne + niemozliwosc gier rankingowych hahaha

Opublikowano

Bo ekipa bola to skąpe skurwy.syny jak l# zresztą ale na innej zasadzie

Bo za stworzenie najlepszego Evadeee by nic nie miał? Pomyśl ile osób kupiło to, kiedyś cena była 100$/€.

Poza tym chcę coś mieć za kupę czasu spędzonego przy tworzeniu skryptu. 

Skrypt ulepsza już prawie od 2 lat.

Poza tym to jest najważniejszy skrypt jeśli ktoś korzysta z tych programów.

­

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...